In Beauty

Colourpop Review #YesPlease

Net na kerst stuurde een vriendin een appje in mijn vriendinnen groeps app. ‘Girls er is sale bij colourpop, wie wilt er mee bestellen?’ Vol enthousiasme reageerde ik met ‘Jaaaaaa.’ Ik heb zoveel gehoord over dit merk en wilde het super graag uitproberen, maar omdat het uit Amerika komt zijn de verzendkosten best duur.. Dus kwam het super goed uit en hebben we met 3 meiden wat besteld zodat de verzendkosten gratis zouden zijn, haha slimm. We hebben wel echt super lang op het pakketje moeten wachten, ik heb het nu 4 dagen in huis en we hebben het net na de kerst besteld. Maaar, het is het hartstikke waard en daarom post ik vandaag voor jullie een review!

Zoals jullie kunnen zien op de eerste foto heb ik 4 dingen besteld. 2 highlighters en 2 paletten.

Als eerste heb ik deze highlighter uit de My Little Pony collectie. Even.. how cute is deze verpakking? De highlighter heeft een lila paarse shade. (Trickles) en i’m absolutely in love.

Het doosje heeft een super leuk kleurtje, en het motiefje op de highlighter is ook super cute! Het is een poeder highlighter maar heeft een heerlijk zachte creamy structuur die je goed kan uitblenden.

Als 2e heb ik deze creamy highlighter in de shade ‘Lunch Money’.

Deze highlighter is perfect voor elke dag, het is een super mooie kleur die iedereen prachtig staat. Het is een creamy highlighter en je kunt hem aanbrengen na je foundation voor een extra shiny/dewy finishLove it!

Het plan was om eigenlijk 1 palette te bestellen, maar toen ik deze zag wilde ik hem er toch wel graag bij hebben. Het is een palette met mooie basics maar bevat ook hele mooie shimmers en paars/roze tinten waar ik écht van hou. Hou jij nou ook van een everyday look met net wat anders? Dan is You Had Me At Hello het palette voor jou.

The Knot – Moon Struck – Two Peas – Candygram

Winning Ticket – FBO – Look-See – Fool’s Rush

Pulling Strings – Want U Back – DTR – Sparks Fly

Oké ik ga heel eerlijk toegeven, ik ben niét goed in het maken van swatches, haha. Mijn lieve mams wilde model voor me staan. Want swatchen bij mezelf lukt nog wel, maar ook nog de perfecte foto er van maken? Ja, ehh geen succes. Zoals je kunt zien bevat dit palette mooie shimmers en mattes. En mijn fave op ’t moment is de shade  Look-See, love it!

Yes, please! Is precies wat ik dacht toen ik dit prachtige palette zag. Ik ben al weken op zoek naar hét perfecte palette. En guys.. I think I found it! Het is een palette vol prachtige, warme, intense kleuren. Het doet met een beetje denken aan de paletten Modern Renaissance en Huda Beauty Desert Dusk en Rose Gold .

Full Zip – Big Cocktails – Champs – Bling

Louie – Butter Cake – Spoiled – GNO

Mischief – Note to Self – Chauffeur – French Kiss

‘Waaauww’, was dan ook mijn reactie toen ik het palette voor het eerst opende. Mischief en Spoiled vind ik echt zoooo mooi. Ja, ik ga enorm veel plezier hebben bij het gebruiken van dit palette!

En natuurlijk kan een look niet ontbreken. Je kan je misschien wel voorstellen dat als je 2 nieuwe paletten hebt, je even niet weet wat je allemaal moet kiezen.. En dat is er eigenlijk een beetje gebeurd bij deze look, haha! Het is een mengelmoes van beide paletten, maar Yes, Please! valt toch het meeste op door de gele kleur! Ik draag op het bewegend ooglid de kleur Butter Cake en in de ooghoeken Mischief. In de crease draag ik Spoiled en daarnaast heb ik heel lichtjes de kleur Look-See uit het You Had Me At Hello palette aangestippeld. Dit heb ik uitgeblend, en met de kleur Chauffeur uitgevaagd aan de bovenkant. Bij mijn onderste wimperand heb ik ook de shades Spoiled en Chauffeur gebruikt en dit uitgevaagd naar Mischief. Onder deze kleurrijke look ben ik begonnen met de shade The Knot voor een clean-looking begin.

De oogschaduws zijn heel goed te blenden en zijn lekker creamy. Je kunt ze ook goed opbouwen voor meer wow-effect!

De eyeliner die ik draag is van Essence.  – Super fine eyeliner pen. – En de mascara is ook van Essence. – Lash princess, fals lash effect Mascara –

Overall ben ik echt zeer te spreken over de producten. Ik zal de volgende keer een aparte review maken over de highlighters! De prijs-kwaliteit verhouding vind ik ook erg goed. Je betaald niet enorm veel, maar je hebt wel een super product! Yes, Please! kost $21 dollar. You Had Me At Hello kost $23 Dollar. Lunch money kost $8 dollar en Trickles ook $8 dollar. Ik was totaal in euro’s uitgerekend ongeveer 50 euro kwijt (€48,14) , waar je dat normaal voor maarliefst 1 palette al kwijt bent!

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Next PostWhat I Eat In a Day #healthy

No Comments

Leave a Reply