In Lifestyle

What I Eat In a Day #healthy

Zoals jullie vorige week konden lezen in mijn post ben ik bezig met wat bewuster eten. Nou had ik vandaag een lekker vrij dagje van werk (ik schrijf deze post op 13 maart) dus kon ik wat beter nadenken over wat ik zou gaan eten. Voor mezelf vind ik het ook leuk om bij te houden wat ik nou eigenlijk eet, en als ik een keer niet weet wat ik moet eten kan ik gewoon mijn eigen posts teruglezen #handuuug. Dus vandaar deze What I Eat in A Day!

Ik begon deze dag eigenlijk met citroen water, ik vind plat water super saai en citroen is ook nog eens super goed voor je! Dit drink ik eigenlijk heel de dag door. Ik had er geen goede foto van gemaakt want het zit in een spa fles en het ziet er niet zo flattering uit dus heb ik even een foto van Tumblr gepakt. Ik heb eigenlijk niet echt een ontbijt gemaakt, wat echt super slecht is, maar ik had een afspraak in Brabant dus was de hele ochtend bezig met klaarmaken en reizen met het ov dus heb ik dit keer alleen bij citroen water gehouden.

Toen ben ik vervolgens lekker heel de dag mijn m’n lieve mams in Brabant geweest. Voor lunch heb ik 2 bruine boterhammen ontdooid, krokant laten worden in de oven en besmeert met pindakaas en een laagje sambal. I looove sambal! Het liefst doe ik het overal op en meng ik het in al mijn gerechten. Zo maak je een simpel broodje pindakaas toch een beetje spannend, haha.

Na mijn lunch heb ik eigenlijk niks meer gegeten tot aan het avondeten. Ik heb tussendoor wat boodschapjes gehaald en ben nog even naar de Etos geweest voor wat nieuwe goodies (hier volgt later een post over). Ik heb vorige week meegedaan aan de Nationale Week Zonder Vlees en besloot deze dag om weer vis te gaan eten. Ik probeer eigenlijk geen vlees meer te eten, maar heb besloten om voorlopig nog wel vis te eten omdat ik de overstap toch best wel moeilijk vind. So today tonijnsalade it is! Een van mijn favoriete gerechten! Aangezien het al best donker was toen ik ging eten kon ik geen mooie foto meer maken dus heb ik deze foto van uitpaulineskeuken.nl gevonden. De ingrediënten van mijn salade waren: tonijn in zonnebloemolie, augurk, tomaat, paarse ui, mayonaisse en peper. Dit heb ik allemaal door elkaar gehusseld en op een Libanese Wrap gedaan. Libanese wraps zijn de laatste tijd echt mijn favoriete dingen, alles is er lekker op en het is knapperiger, vullender en lekkerder dan een normale wrap vind ik ( je kan ze kopen bij de Jumbo en Appie). Ik maak eigenlijk altijd verschillende variaties van tonijnsalade, het ligt eraan waar ik zin in heb. Je kan ook komkommer en paprika toevoegen, of kappertjes. En als je niet van tonijn houd kan je ook gerookte kip gebruiken en dan een salade kruiden zakje van Calvé (aanrader) toevoegen.

Na het avondeten heb ik nog een kop thee gedronken en heel stiekem wat witte chocolade er in gedompeld #yummy. Laat hieronder in de comments achter wat jou favoriete maal van de dag is!

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostColourpop Review #YesPlease
Next PostFavoriete foto spots in Dordrecht

No Comments

Leave a Reply