In Lifestyle

How I Edit My Instagram Photo’s! | White Theme

Instagram is misschien wel mijn favoriete Social Media platform. Maar hoe zorg je ervoor dat jij er uit springt en jezelf blijft? Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn foto’s bewerk en welke apps ik gebruik. Zoals jullie hierboven op de foto kunnen zien heb ik een wit thema met soms een pop of color. Ik heb er best wel lang over gedaan om mijn feed zo te krijgen en heb hiervoor echt zoveel verschillende thema’s gehad, maar na heel lang rondspelen met allerlei thema’s ben ik eindelijk tevreden!

We beginnen met deze foto. Dit is een foto die ik laatst heb geupload. Een simpele foto bij een restaurantje. Het eerste wat ik altijd doe is de app FaceTune openen, hiermee maak ik de achtergrond wit.

Het is heel simpel, je gaat naar het knopje Retouch en daar zie je deze tools staan, waaronder Whiten. Je kan gewoon over de foto slepen en de delen wit maken die je wilt, en als je een foutje hebt gemaakt kan je het weer weg gummen. Door in te zoomen kan je nog preciezer te werk gaan.

Dan openen we de app VSCO. Ik denk dat deze app voor de meesten wel bekend is. Ik gebruik filter A4, deze maakt de foto wat meer bronzy and that’s the look i’m going for. Als je vervolgens op het knopje met de 2 streepjes klikt, kan je het helemaal naar je eigen voorkeur aanpassen. Ik adjust hier altijd het contrast, licht en voeg wat ruis toe. Maar dit kan je helemaal zelf beslissen.

Daarna open ik de app Afterlight. Hiermee voeg ik spikkels toe, voor mij maakt dit de foto helemaal af. Ik kies altijd tussen nummer 1 en 12, dit verschilt per foto. Je kan de intensiteit vervolgens bepalen en de spikkels draaien enz.

Nou heeft deze app niets te maken met een filter, maar ik raad je zeker deze zeker aan! Hierin kan je foto’s plannen en kijken of ze in je Feed passen, super handig! De app heet UNUM.

Dan is dit het eindresultaat! Verzin een leuke caption en upload ‘m naar the gram! Laat me weten of jullie ook geïnteresseerd zijn in tips over hoe je je Instagram verhaal wat op kunt leuken.

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostFavoriete foto spots in Dordrecht
Next PostThe Wonder Wardrobe Method | #Amber

No Comments

Leave a Reply