In Lifestyle

2 Nieuwe Tatoeages | #tattoodiary

Vandaag een persoonlijke post, namelijk over mijn 2 nieuwe tatoeages. Ik ben gek op tatoeages en moet eerlijk zeggen dat als je de stap neemt om er een te zetten je makkelijk verslaafd kan raken. Op dit moment heb ik er drie met nog eentje op de planning voor volgende maand. M’n hoofd zit vol met ideeën en ik denk dat ik er nog lang niet klaar mee ben, oops

Zoals je al kon zien aan de foto boven dit bericht heb ik op mijn pols een Viking symbool laten tatoeëren. Buiten het feit dat ik het gewoon een super mooi symbool vind, heeft het ook nog een mooie betekenis. Het staat voor ‘Create your own reality.’ Ik ben een super dromerig persoon en zit altijd in mijn eigen wereldje, daarom vond ik deze wel toepasselijk. Verder ben ik totaal niet het persoon dat vind dat elke tatoeage een betekenis moet hebben. Vind je iets mooi en wil je het graag, you gooo!

Op mijn andere arm heb ik deze roos. Rozen zijn mijn favoriete bloemen, so I thought why not. Ik vind van deze de plaatsing ook heel mooi, ik heb het zo gepuzzeld dat ik in de toekomst nog wat tatoeages op mijn arm kan zetten. En volgende maand komt er nog eentje bij, net boven m’n elleboog. Kortom, ik denk dat er in de toekomst nog een paar tattoo posts voorbij zullen komen. Op dit moment zijn ze nog aan het vervellen en zit er een hard randje op, dit kan ongeveer 2 weken duren. Ik smeer ze elke dag in met kokosolie en ben zo benieuwd hoe ze eruit zien zonder dat laagje!

Wat iedereen zich denk ik wel afvraagt… Doet het pijn? Dit is natuurlijk een lastig te beantwoorden vraag, want iedereen ervaart pijn anders. Ik zelf vind dat het totaal geen pijn doet, het roosje voelde ik wel meer dan de streepjes. Ook heb ik nog een tatoeage op mijn ribben en als ik dan een tattoo moest kiezen die het meest pijn deed zou die het zijn. Maar nog steeds heel goed te doen! De angst toen ik aan tatoeages begon zat bij mij ook meer in de vastheid van het zetten en dat het voor altijd op mijn lichaam staat, maar dat is een kwestie van heel lang en goed nadenken.

Zou jij een tatoeage willen? Laat het achter in een comment!

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostThe Wonder Wardrobe Method | #Amber
Next PostHotspot: Parqiet Rotterdam

No Comments

Leave a Reply