In Lifestyle

Hotspot: Parqiet Rotterdam

Hotspot: Parqiet Rotterdam. Een super schattig restaurant vlakbij Zuidplein en gevestigd in een heerlijk park. Samen met Anouk bezochten we deze plek and we fell in love. Het is de perfecte spot om foto’s te maken met je vriendinnen of op een warme dag (of koude) een drankje te drinken. Het interieur van het restaurant vond ik heel stijlvol en huiselijk. Kortom echt een super leuke plek om eens te verkennen!

Je kan dus heerlijk eten en drinken bij Parqiet. Ik bestelde de Rose Lemonade, echt een aanrader en heerlijk verfrissend! Qua eten is er van alles, als vlees-eter maar ook als vegan kan je hier een hapje eten. Van taart en granola tot vegetarische Vietnamese loempia’s. Ik ga hier zeker nog eens terug om wat te eten!

Ik ben altijd aan voor het ontdekken van nieuwe plekjes en Rotterdam heeft me echt verrast! Samen met Anouk ben ik een dag gaan ‘sightseeën’  en hebben we wat nieuwe plekjes ontdekt. Hierover ga ik nog schrijven, dus check vooral de komende weken mijn blog!

Weet jij nou echt the place to be? Laat het me vooral even weten, want wie weet bezoek ik die plek dan wel de volgende keer. Voor nu ga ik even Instagram afstruinen voor nieuwe hotspots. Stay tuned, want misschien bezoek ik volgende keer wel jouw favoriete plek!

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous Post2 Nieuwe Tatoeages | #tattoodiary
Next PostWelk seizoen ben ik? - Wonder Wardrobe Method #Amber

No Comments

Leave a Reply