In Lifestyle

Hotspot: Op ’t Dak Rotterdam

Hotspot: Op ’t Dak Rotterdam. Een plek waar ik veel over heb gehoord. Eindelijk heb ik het kunnen bezoeken! Het is een bijzondere plek, want het is namelijk (de naam verraad het al) op ’t dak! Een tuin vol mooie bloemen en een prachtig uitzicht op de grote gebouwen van Rotterdam. En binnen een strak interieur met mooie, industriële details en vibes. Ik zat buiten tussen de zonnebloemen en roze plantjes, ik hou van bloemen! Toch leuk om tussen al de wolkenkrabbers en de stadse uitstraling in een fleurige tuin te kunnen zitten.

Hotspot: Op 't Dak Rotterdam
Hotspot: Op 't Dak Rotterdam

Helaas was het op de dag dat ik ging niet erg zonnig, maar daar moeten we even doorheen kijken, haha. Wat staat er op het menu? Je kan bij Op ’t Dak ontbijten en lunchen. En alles word vers bereid en is seizoensgericht. Voor alles is een vegan/vegetarische optie (ze hebben zelfs vegan bacon aaah.) , maar ook vlees-eters kunnen hier terecht. Op het menu staan bijvoorbeeld buddha bowls, bruschetta en ceviche. Je kunt hier smoothies, soda syrup en natuurlijk ook wijntjes drinken (yay for wine).

Nog een leuk weetje over Op ’t dak. They teamed up met een yoga studio en kwamen samen op het idee om ook yoga lessen te organiseren op het dak! Echt super leuk en een heerlijke locatie uiteraard. Deze lessen worden elke maandagavond gegeven en duren een uur. Tickets kosten 2o euro en zijn inclusief hapjes en drankjes! Voor meer informatie klik hier.

Ik vond dit een super leuke hotspot om te bezoeken, echt even wat anders! Ook super voor meetings voor een relaxte sfeer en een chille omgeving. En natuurlijk moet ik hier echt nog een keer naar toe om de vegan bacon te proberen! Wat lijkt jou het lekkerst?

Dit was het weer voor vandaag, ik hoop dat jullie deze spot leuk vinden en laat me weer weten wat jullie graag zouden willen zien! Volgende week zijn we bij een spot waar ik zelf heel vaak kom, dus ik vind het super leuk om er over te schrijven. Stay tuned!

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostWelk seizoen ben ik? - Wonder Wardrobe Method #Amber
Next PostCasual, Classic, Creative, Dramatic of Romantic? Wonder Wardrobe #Amber

No Comments

Leave a Reply