In Lifestyle

Hotspot: The Tea Lab

Hotspot: The Tea Lab! Yay, zeker een grote favoriet van mij. De plek waar ik al mijn vriendinnen mee naar toe neem, of mijn laptop. Deze plek heeft zo’n chille vibe en je kan er heerlijk eten en high-tea’en. Toen ik nog op school zat in Rotterdam kwam ik hier vaak, lekker tijdens een tussenuur. De Tea Lab staat (ofcourse) vooral bekend om de lekkere thee soorten. Van calming camomille thee tot detox thee, ze hebben het allemaal en ik wil ze nog allemaal proeven.

Wat ik leuk vind aan The Tea Lab is dat er in het restaurant super veel verschillende plekjes zijn. Je hebt een chille hang plek met een bank en cosy kussens en poefjes. Maar je hebt ook een hoek met school like stoelen en tafels, fijn om te studeren en te werken. Daar zitten meestal ook mensen met hun laptop. Dan heb je ook een plek met twee grote fauteuils en een klein schattig tafeltje, leuk voor een business meeting. En beneden heb je nog wat tafels voor 2 en een lange tafel voor het raam. Als het mooi weer is kan je natuurlijk ook lekker buiten zitten! Kortom, voor ieder wat wils en een mix & match qua stijlen.

Food!  Zoals jullie altijd kunnen lezen in mijn hotspot posts schrijf ik een stukje over wat ze verkopen en alle opties! Ook hier is het heel uitgebreid en weer geschrikt voor vega’s en vlees-eters. Ze hebben heerlijke broodjes, tosti’s en yoghurt & salade bowls. En het meeste is ook nog biologisch! Zelf ben ik ook super gek op hun taart, de red velvet cake is mijn favoriet!

Op deze foto’s zie je eigenlijk wat ik altijd bestel, haha. Ik moet eigenlijk echt wat nieuws proberen, maar hun broodjes tonijn zijn the best. Bij het broodje heb ik een glas versgeperste sinaasappelsap genomen, er gaat niks boven vers geperste sinaasappelsap! Anouk had een heerlijke tosti met paprika, hummus en olijven tapenade. Zoals ik eerder al vermeldde kan je hier ook high-tea’en. Ze hebben verschillende opties namelijk: normaal, vegan, glutenarm, brunch en summer high iced tea. De prijzen liggen tussen de 19 en 23 euro. Misschien dat ik hier in de toekomst nog een blogpost over ga maken.

Hier zie je nog een leuk plekje en een gedeelte van beneden, loving the urban vibes.

Jullie kunnen denk ik wel zien dat ik over deze plek erg enthousiast ben aangezien dit tot nu mijn langste hotspot bericht is, haha. Check vooral even hun site, en laat weten welke thee jij graag zou willen proberen!

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostCasual, Classic, Creative, Dramatic of Romantic? Wonder Wardrobe #Amber
Next PostThe Big Wardrobe Revision - Wonder Wardrobe #Amber

No Comments

Leave a Reply