In Beauty, Lifestyle

Yell SL Hairweaving | Mijn Ervaring

Yell Sl Hairweaving, een salon waar ik al een jaar met veel plezier naar toe ga. Vroeger was ik gezegend met lange lokken, maar sinds een paar jaar is het niet meer wat het is geweest. Dankzij een vitamine B12 tekort had mijn haar veel moeite met gezond blijven en na het een aantal keer geverfd te hebben viel het letterlijk uit. Ik werd er erg ongelukkig van en wilde super graag mijn gezonde haar terug. Een jaar geleden zag ik op Facebook een advertentie van Yell SL Hairweaving. Mensen met dunner wordend haar die een medische reden hebben kunnen de extensions laten vergoeden! Voor mij kwam dit perfect uit, extensions zijn best prijzig, maar ik wilde toch weer een volle bos.

Nu heb ik inmiddels alweer een jaar erop zitten en zit mijn volgende set er weer in. Ik ben er zeer over te spreken, maar had de verzorging misschien toch wat onderschat. Ik had het eerste jaar 3 matten (voor meer info kijk mijn vlog met meer info) en merkte dat ik het lastig vond alles mooi en goed te verzorgen. Mijn haar word heel gauw vet en goed uitspoelen is een must, maar mijn shampoo etc. gingen tussen mijn 3 matten zitten. Als jullie interesse hebben kan ik een video maken over hoe je het het beste kunt verzorgen.

Dit jaar is mijn eigen haar al weer een stuk verbeterd, het ziet er weer gezond uit! Natuurlijk is het nog steeds dun, maar dit kan nog jaren duren. Ik heb er voor gekozen om dit keer voor 2 matten te gaan, ik heb er niet meer 3 nodig. Qua verzorging gaat dit ook een stuk beter! Ik gebruik shampoo van Wella en een haarmasker, deze maken mijn haar heerlijk zacht. 1 keer in de week was ik het ook met een zilver shampoo die de overdreven warme tinten uit mijn haar haalt.

Vorig jaar ben ik in 1 keer voor een lange bos met haar gegaan, ik wilde weer voelen hoe het is om dik, lang haar te hebben. Het was leuk, voor een paar maanden. Maar ik merkte toch heel erg het verschil tussen mijn eigen haar en de weave. Met stylen kan je dit uiteraard wegwerken, maar door werk moest ik wel eens met haast de deur uit en zag je toch verschil. Ik heb dit jaar mijn eigen lengte ge-embraced en heb de weave nét ietsjes langer gedaan dan mijn eigen haar, dus je kan niet meer zien wat ‘nep’ en echt is. Hier voel ik mij een stuk comfortabeler bij en als ik een keer haast is het geen ramp dat ik het alleen even door borstel.

Veel mensen denken dat je door extensions je haar juist verpest, maar ik ben zeker positief verrast. Natuurlijk is niet elk type extension goed maar door deze methode is mijn haar in dit jaar best tot rust gekomen, een stuk gegroeit en alle dode stukken zijn eruit. Met de juiste verzorging en behandeling heb ik er zeker alle vertrouwen in dat ik mijn volle, lange lokken nog terug zal krijgen. Maar zoals mijn kapster ook al zei, ik weet niet of ik zonder mijn weave kan, het is zo simpel en mooi! Ik heb even een foto opgezocht waar je kan zien hoe mijn haar er eerst uitzag, helaas is het niet van dichtbij (ik vermeed dit ook omdat ik me er best voor schaamde) maar you get the idea.

And now it looks like this!

Een wereld van verschil, right? Check vooral even de site van Yell SL Hairweaving, voor meer info. Als je struggled  met dezelfde problemen is dit echt een aanrader, twijfel vooral niet om je er meer in te verdiepen. Everybody deserves to feel beautiful! Ook is het altijd super gezellig in de salon, ook niet onbelangrijk, haha! Disclaimer: alles wat ik vertel komt uit mezelf, ik heb verder geen samenwerking met de salon.

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostThrift Haul | Parisian Room Make-Over
Next PostMijn vakantie in Zuid-Frankrijk | 2018

No Comments

Leave a Reply