In Fashion, Lifestyle

New/Thrifted Items | Parisien Style

Ik ben gek op kringloopwinkels! Ik had laatst ook al een haul online gezet waarin ik mijn laatste aankoopjes met jullie deel. Vandaag heb ik een korte blogpost over mijn recente finds die ik gewoon even moest delen.

Ik volg op Youtube Aimee van der Pijl en in een van haar thriftshop vlogs zag ik een super leuk item voorbij komen, een super mooie vaas.  So I was feeling inspired en ging stiekem een beetje opzoek naar net zo’n beauty en ja hoor, gelijk in de eerste kringloopwinkel was het raak en vond ik deze. Zoals je boven op de foto’s kunt zien heb ik ‘m op mijn nachtkastje staan naast de lamp (die ik trouwens ook gethrift heb!) Ik heb er een bosje lavendel ingedaan en een rietpluim. Op de close-up zie je een klein kristallen bakje, deze heb ik daar ook gescoord en hier leg ik mijn sieraden in.

Het klokje uit m’n laatste haul heb ik in mijn vensterbank gezet samen met m’n parfum en een grote geurkaars die ik bij de Action heb gekocht. Hiernaast (zoals je in de uitgelichte afbeelding kunt zien) staat nog een kristallen bakje en een glas die ook van de kringloopwinkel komen.

Ook wilde ik graag mijn kledingrek vernieuwen, ik had een zwart kledingrek met 2 rijen van de Karwei alleen was deze niet erg stabiel en kon ik mijn schoenen er niet op kwijt. Bij de Ikea heb ik een nieuwe gehaald en ik vind ‘m erg leuk staan!

Als laatste wilde ik ook nog even deze nieuwe beauty’s delen. Deze schoenen zijn van Shop Gorgigi en ik had ze al een tijdje op het oog. Ik vind ze prachtig en ze maken m’n outfits super classy! (Let trouwens niet op het feit dat de plinten nog tegen de muur moeten, haha.)

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostMijn vakantie in Zuid-Frankrijk | 2018
Next PostWimper extensions bij Lashes by Les

No Comments

Leave a Reply