In Beauty, Categorieën

Wimper extensions bij Lashes by Les

Al een tijdje zat ik na te denken om mijn wimpers te liften of om misschien voor wimper extensions te gaan, ik zag het veel voorbij komen online en bij mijn vriendinnen. Alleen hoorde ik veel verschillende verhalen zowel positief als negatief. Vlogs zoals bij Monica Geuze en video’s van andere youtubers die er over vertelden. Maar toch was ik erg nieuwsgierig en let’s be honest guys hoe chill is het om niet elke ochtend te hoeven struggelen met je mascara die vlekken op je neus of ooglid achterlaat. Toen werd ik benaderd door Leslie van Lashes by Les . Zij vroeg of ik interesse had in een wimperbehandeling en ik was gelijk super enthousiast!

De afspraak werd gemaakt en een paar dagen later kon ik langskomen. Ik was aan de ene kant best nerveus, ‘Zal het mij staan? Lukt het mij om 2 uur lang m’n ogen dicht te houden?’ Maar vooral erg benieuwd en excited. Zoals ik al zei duurt een behandeling dus ongeveer 2 uur. Dit ligt ook aan de stijl hoe je je wimpers wilt. Voor mijn wimpers hebben we het de eerste keer zo natuurlijk mogelijk gehouden maar wel dat je duidelijk ziet dat ze er zijn. Ik houden stiekem wel een beetje van dat aanwezige. Eigenlijk was het heel gezellig en hebben we lekker gekletst. Zo gingen de 2 uur best snel voorbij. Ik merkte alleen in het begin wel dat ik de hele tijd m’n ogen open wilde doen, haha.

Eerst worden je onderwimpers afgeplakt. Zo kunnen ze niet in de weg gaan zitten en daarna word er een soort serum op je wimpers aangebracht. Het afplakken is zeker in het begin wel even wennen, maar na een paar minuten voel je er bijna niks meer van. Hierna worden de wimpers een voor een op je eigen wimpers gezet, dit is best een lang proces vandaar dat je echt wel aan de 2 uur zit. De eerste 24 uur dat je de wimperextensions hebt, mogen ze niet nat worden. Qua verzorging mag je geen olie producten gebruiken, hierdoor lost de lijm op. Ik zelf gebruik nu reinigingsdoekjes voor mijn ogen, hiermee kan ik voorzichtig de oog make-up verwijderen. Voor de rest van mijn gezicht gebruik ik een facewash, ik zal binnenkort een nightroutine online zetten.

Je moet eigenlijk gewoon heel voorzichtig zijn, zo stel je het proces van uitvallen het langst uit. Dat de wimpers uitvallen is heel normaal en dit gebeurt ook vrij snel. Je eigen wimpers groeien natuurlijk en de extensions zitten hier aan vast, uiteraard vallen die dan mee. Bij de ene duurt het 3 weken dat er flink wat vanaf is en bij de andere 5. Ik zal hier de volgende keer wat meer over vertellen als het zelf heb ervaren en hierbij komt waarschijnlijk ook een filmpje. Hieronder de voor-en-na foto!

Lashes by Les is gevestigd in Meeuwen (Brabant) en zij heeft thuis haar eigen salon. Er hangt een hele rustige sfeer en Leslie is super aardig! Ik zal zeker iedereen aanraden om een keer langs te gaan bij haar. Ze zet veel verschillende soorten sets, kijk op haar Instagram voor meer. De set die ik heb laten zetten kost €60,-. Ik ben erg blij met eindresultaat in ieder geval! Ik zal jullie op de hoogte houden, de volgende keer met een filmpje met meer info. Stay tuned. En heb je mijn vorige blogpost al gelezen?

Kus, SanneSxphie.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostNew/Thrifted Items | Parisien Style
Next PostMy night time skin care routine

No Comments

Leave a Reply