In Beauty

My night time skin care routine

Skincare, een belangrijk moment van de dag, of eigenlijk twee momenten. Vandaag deel ik mijn avond routine voor de problematische huid. Ik heb eigenlijk nooit een perfecte huid gehad. Vroeger had ik veel kleine pukkeltjes op mijn voorhoofd. En sinds een paar jaar heb ik last van Acné voornamelijk op mijn wangen en kin. Hier heb ik echt een lange tijd mee gestruggled, maar het einde is in zicht. Door de juiste producten en zorg voor mijn huid wordt het steeds een beetje beter. Ik heb nu vooral last van littekens en rondom that time of the month heb ik nog pukkeltjes. Ik gebruik standaard een aantal producten. 1. Face wash van Rituals (ritual of namasté purify, skin brightening face exfoliator, pfoe lange zin) deze vind ik echt heerlijk. Als je ’t in masseert schuimt het een beetje en het ruikt heerlijk naar citrus vruchten! Deze wash bevat moringa en holy lotus. Hiermee haal ik alle make-up van mijn gezicht. Na het reinigen van mij gezicht breng ik tea tree olie aan op de plekjes waar het nodig is. En als laatste breng ik als nacht crème een laag sudocrème aan. Ik zweer, dit heeft echt geholpen voor mijn acné! Het hydrateert mijn huid en geeft het de verzorging die ik nodig heb. Het werkt ook nog eens voor littekens.

Dat zijn de stappen die ik elke dag doe, maar er zijn ook producten die ik 1 a 2 keer per week gebruik, bijvoorbeeld het groene klei masker van De Tuinen. Als ik echt last heb van een probleem huid werkt deze direct goed tegen de oneffenheden. (Het wordt ook aangeraden deze 1x per week aan te brengen.) Ik gebruik ook een aantal producten van Zarqa, hier zit geen troep in en de lijn ‘young’ werkt erg goed voor mijn huid. De spot treatment is perfect voor hardnekkige puistjes, je smeert het erop en de volgende dag is het uitgedroogd. Dit zijn wel uitdrogende producten en om dit weer goed te maken heb ik een aantal oliën die ik hierna aanbreng. Castor olie en bio olie zijn op dit moment favoriet en voeden en helen mijn huid. Natuurlijk is genoeg water drinken ook essentieel en gewoon over-all gezond leven. Wat me trouwens niet altijd lukt hoor, haha. Volgende keer deel ik mijn ochtend routine met jullie.

Kus, SanneSxphie

Share Tweet Pin It +1
Previous PostWimper extensions bij Lashes by Les
Next PostTake a moment for yourself | Self Care

No Comments

Leave a Reply